Vrouwen uit Deventer op zoek naar een man

Op diverse datingsites staan vrouwen ingeschreven die op zoek zijn naar een man. Wij zoeken op deze datingsites naar profielen van vrouwen. Enkele van de profielen van vrouwen uit Deventer die we hebben gevonden, laten we je hierbij zien.

Daten met een vrouw uit Deventer

We hopen dat er iemand tussen staat die jou aanspreekt, mocht dit niet zo zijn, kan je op de diverse datingsites natuurlijk ook altijd nog op zoek naar andere singles uit Deventer. We wensen je veel dateplezier!

Datingsite tips voor Deventer

Lexa.nl, Op dit moment de grootste van Nederland
Pepper, De nieuwste datingsite van Nederland die je moet beleven.
Parship, De kwaliteitsdatingsite voor hoger opgeleide singles.
Be2, Daten met een uitstekende persoonlijkheidstest.
Profielfoto van leonie_b_956 uit Deventer

leonie_b_956

28 Jaar

Deventer

Overijssel

leonie_b_956 uit Deventer zoekt een man van 27 tot 35 jaar met een lengte minimum 180 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met leonie_b_956.

Lichaamsbouw: VolslankHaarkleur: Kastanjebruin
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: RegelmatigMuzieksmaak: Pop/rock, Gevarieerd, Dance/DJ, Lounge, Rock
Film genre: Actie, Komedie, RomantischeInteresses: Winkelen, Dansen, Muziek, Lezen, Sporten, Reizen
Vrije tijd: Sporten: Zwemmen, Fitness

Profieltekst:
Leonie_b_956 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van DJ uit Deventer

DJ

36 Jaar

Deventer

Overijssel

DJ uit Deventer zoekt een man van 33 tot 45 jaar Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met DJ.

Lichaamsbouw: --Haarkleur: Bruin
Kinderen: JaPersoonlijkheid: Avontuurlijk
Roken: SomsMuzieksmaak: Blues, Hard rock, Pop/rock, R&B, Soul, Gevarieerd, Dance/DJ, Zui
Film genre: Korte film, Actie, Art House, Avontuur, Documentaire, Drama, KomInteresses: Theater, Winkelen, Doe-het-zelven, Dansen, Muziek, Koken, Tv-kijken, Schilderen/Tekenen, Reizen, Fotografie, Creatieve vrijetijdsbesteding, Huisinrichting, Kaarten, Gezelschapsspellen, Kunst, Uitgaan, Uit eten, Bioscoop, Vrienden ontmoeten, Wijnproeven, Zi
Vrije tijd: Sporten: Dansen, Voetbal, Skiën/Snowboarden

Profieltekst:
DJ heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van evelinev76 uit Deventer

evelinev76

37 Jaar

Deventer

Overijssel

evelinev76 uit Deventer zoekt een man van 37 tot 45 jaar met een lengte minimum 180 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met evelinev76.

Lichaamsbouw: VolslankHaarkleur: Bruin
Kinderen: Ja, 2Persoonlijkheid: Avontuurlijk
Roken: Nee (roken is acceptabel)Muzieksmaak: Klassiek, Pop/rock, Soul, Disco
Film genre: --Interesses: Muziek, Koken
Vrije tijd: Sporten: --

Profieltekst:
Helaas heeft evelinev76 uit Deventer nog geen profieltekst. Door je in te schrijven op de datingsite kan je meer te weten komen over evelinev76

Profielfoto van td87 uit Deventer

td87

25 Jaar

Deventer

Overijssel

td87 uit Deventer zoekt een man van 24 tot 28 jaar met een lengte van 170 tot 193 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met td87.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Blond
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: Nee (roken is acceptabel)Muzieksmaak: Sound tracks, Pop/rock, Gevarieerd, Rock
Film genre: Avontuur, Drama, Komedie, Musical, RomantischeInteresses: Muziek, Lezen, Reizen
Vrije tijd: Restaurant, Theater, Cafés/bars, Concert, BioscoopSporten: Zwemmen

Profieltekst:
Ik ben op zoek naar leuk contact binnen de leeftijdgrens 22 tm 28 ( erg belangrijk )En wie weet meer!

Profielfoto van lien_679 uit Deventer

lien_679

33 Jaar

Deventer

Overijssel

lien_679 uit Deventer zoekt een man van 29 tot 37 jaar met een lengte van 180 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met lien_679.

Lichaamsbouw: SlankHaarkleur: Blond
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Avontuurlijk
Roken: Nee (roken is acceptabel)Muzieksmaak: Elektronisch/techno, Wereldmuziek, Pop/rock, R&B, Soul, Hip-hop,
Film genre: Actie, Avontuur, Oorlog, Documentaire, Drama, Komedie, Fantasie,Interesses: Winkelen, Tuinieren, Dansen, Muziek, Koken, Reizen, Rondtrekken, Fotografie, Gezelschapsspellen, Kunst, Wijnproeven, Natuur
Vrije tijd: Restaurant, Familie, Theater, Cafés/bars, Concert, Bioscoop, Dansvoorstellingen, Avondje met vriendenSporten: Dansen, Zwemmen, Tennis, ...

Profieltekst:
Hoe heerlijk is het om thuis te komen na een drukke werkdag en je verhaal kwijt te kunnen en te horen hoe zijn dag was, samen eten en daarna een wijntje op de bank. En ook het samen dingen ondernemen, naar concerten en muziekfestivals, lekker uit eten, naar de sauna, een weekendje weg of juist een reis naar een prachtig ver land maken.., leuk om daar samen van te genieten en er daarna nog samen van na te kunnen genieten. De eigenschappen: gevoel voor humor, ondernemend, spontaan, sociaal, sportief, brede kennis/ interesse, het hebben van een passie (werk, sport, iets anders) en een verzorgd uiterlijk spreken mij erg aan. Dit zijn ook mijn eigenschappen.

Profielfoto van nove_72 uit Deventer

nove_72

41 Jaar

Deventer

Overijssel

nove_72 uit Deventer zoekt een man van 35 tot 50 jaar met een lengte van 168 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met nove_72.

Lichaamsbouw: OverigeHaarkleur: Overig
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: Nee, anti-rokenMuzieksmaak: Pop/rock, Gevarieerd
Film genre: Actie, Avontuur, Oorlog, Horror, Documentaire, Drama, Fantasie, Interesses: Theater, Winkelen, Koken, Lezen, Tv-kijken, Reizen, Rondtrekken, Internetten, Dieren, Fotografie, Activiteiten voor liefdadigheidsinstelling, Natuur
Vrije tijd: Sporten: Fietsen

Profieltekst:
Ik, beetje prettig gestoorde, intelligente, lieve betrouwbare lekkere volle vrouw zoek....Ach wat zoek je. Dat weet je pas wanneer je het vind. Ik hou er van om leuke dingen te doen. Echter lekker lui op de bank beetje t.v. kijken of lezen vind ik ook heerlijk. Ben jij eerlijk, betrouwbaar en spontaan. Beetje prettig gestoord? Beetje apart? Beetje vreemd maar wel lekker? Hou je wel van een krachtige vrouw met een sterk karakter? En ben je dol op een paar maatjes meer? Wie weet klikt het dan wel tussen ons. Ik heb flink overgewicht. Maar...... Ik ben een prachtige vrouw die veel te bieden heeft. Ben zelfverzekerd en kom een tikje overheersend over. Echter geef ik juist graag de ander de ruimte zijn mening te geven en samen te sparren. Ik breng mijn tijd graag door met vrienden, lekker uit eten, of een dag naar de sauna. Lezen, tv kijken of weekeindje staan ook hoog op mijn lijstje. Rondreizen tijdens een mooie vakantie, leuke uitstapjes maken. Stukje fietsen. Ik zoek: Eerlijkheid staat voorop. Ik vind het belangrijk om lekker samen te zijn. Jezelf te kunnen zijn. Te lachen, serieuze gesprekken, begrip voor elkaar. Maar ook eigenheid. Je eigen dingen hebben. Onafhankelijk zijn. En vast nog veel meer. Zo breng ik mijn dag het liefst door: Dat is per dag anders. Vaak lekker filmpje kijken of tv. Lekker lezen. Stukje fietsen. Fotograferen of achter mijn laptopje. Maar samen een heerlijke dag naar de sauna maak je me dolblij mee.. Of in bed blijven.... Ik ben begeleider van mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. En mijn grootste liefde zijn mijn 4 katten.

Profielfoto van Flowery81 uit Deventer

Flowery81

33 Jaar

Deventer

Overijssel

Flowery81 uit Deventer zoekt een man van 29 tot 40 jaar Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met Flowery81.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Blond
Kinderen: NeePersoonlijkheid: Spontaan
Roken: Nee (roken is acceptabel)Muzieksmaak: Gevarieerd
Film genre: Horror, Drama, Komedie, RomantischeInteresses: Winkelen, Muziek, Sporten, Uitgaan, Uit eten, Vrienden ontmoeten
Vrije tijd: Restaurant, Cafés/bars, Concert, Bioscoop, Avondje met vriendenSporten: Voetbal, Fitness

Profieltekst:
Flowery81 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van Tientjes uit Deventer

Tientjes

26 Jaar

Deventer

Overijssel

Tientjes uit Deventer zoekt een man van 27 tot 34 jaar Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met Tientjes.

Lichaamsbouw: Wat extra pondjesHaarkleur: Rood
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Spontaan
Roken: SomsMuzieksmaak: Hard rock, Anders, Rock
Film genre: Horror, FantasieInteresses: Muziek, Lezen, Dieren, Gezelschapsspellen, Uitgaan, Bioscoop, Vrienden ontmoeten, Zingen/instrument bespelen
Vrije tijd: Familie, Concert, Bioscoop, Avondje met vrienden, LezenSporten: Fitness

Profieltekst:
Tientjes heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Provincies

Steden