Vrouwen uit Deventer op zoek naar een man

Op diverse datingsites staan vrouwen ingeschreven die op zoek zijn naar een man. Wij zoeken op deze datingsites naar profielen van vrouwen. Enkele van de profielen van vrouwen uit Deventer die we hebben gevonden, laten we je hierbij zien.

Daten met een vrouw uit Deventer

We hopen dat er iemand tussen staat die jou aanspreekt, mocht dit niet zo zijn, kan je op de diverse datingsites natuurlijk ook altijd nog op zoek naar andere singles uit Deventer. We wensen je veel dateplezier!

Datingsite tips voor Deventer

Lexa.nl, Op dit moment de grootste van Nederland
Pepper, De nieuwste datingsite van Nederland die je moet beleven.
Parship, De kwaliteitsdatingsite voor hoger opgeleide singles.
Be2, Daten met een uitstekende persoonlijkheidstest.
Profielfoto van nove_72 uit Deventer

nove_72

41 Jaar

Deventer

Overijssel

nove_72 uit Deventer zoekt een man van 35 tot 50 jaar met een lengte van 168 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met nove_72.

Lichaamsbouw: OverigeHaarkleur: Overig
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: Nee, anti-rokenMuzieksmaak: Pop/rock, Gevarieerd
Film genre: Actie, Avontuur, Oorlog, Horror, Documentaire, Drama, Fantasie, Interesses: Theater, Winkelen, Koken, Lezen, Tv-kijken, Reizen, Rondtrekken, Internetten, Dieren, Fotografie, Activiteiten voor liefdadigheidsinstelling, Natuur
Vrije tijd: Sporten: Fietsen

Profieltekst:
Ik, beetje prettig gestoorde, intelligente, lieve betrouwbare lekkere volle vrouw zoek....Ach wat zoek je. Dat weet je pas wanneer je het vind. Ik hou er van om leuke dingen te doen. Echter lekker lui op de bank beetje t.v. kijken of lezen vind ik ook heerlijk. Ben jij eerlijk, betrouwbaar en spontaan. Beetje prettig gestoord? Beetje apart? Beetje vreemd maar wel lekker? Hou je wel van een krachtige vrouw met een sterk karakter? En ben je dol op een paar maatjes meer? Wie weet klikt het dan wel tussen ons. Ik heb flink overgewicht. Maar...... Ik ben een prachtige vrouw die veel te bieden heeft. Ben zelfverzekerd en kom een tikje overheersend over. Echter geef ik juist graag de ander de ruimte zijn mening te geven en samen te sparren. Ik breng mijn tijd graag door met vrienden, lekker uit eten, of een dag naar de sauna. Lezen, tv kijken of weekeindje staan ook hoog op mijn lijstje. Rondreizen tijdens een mooie vakantie, leuke uitstapjes maken. Stukje fietsen. Ik zoek: Eerlijkheid staat voorop. Ik vind het belangrijk om lekker samen te zijn. Jezelf te kunnen zijn. Te lachen, serieuze gesprekken, begrip voor elkaar. Maar ook eigenheid. Je eigen dingen hebben. Onafhankelijk zijn. En vast nog veel meer. Zo breng ik mijn dag het liefst door: Dat is per dag anders. Vaak lekker filmpje kijken of tv. Lekker lezen. Stukje fietsen. Fotograferen of achter mijn laptopje. Maar samen een heerlijke dag naar de sauna maak je me dolblij mee.. Of in bed blijven.... Ik ben begeleider van mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. En mijn grootste liefde zijn mijn 4 katten.

Profielfoto van kristinaa_a_317 uit Deventer

kristinaa_a_317

31 Jaar

Deventer

Overijssel

kristinaa_a_317 uit Deventer zoekt een man van 31 tot 45 jaar Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met kristinaa_a_317.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Zwart
Kinderen: Ja, 1Persoonlijkheid: Attent
Roken: --Muzieksmaak: --
Film genre: --Interesses: --
Vrije tijd: --Sporten: --

Profieltekst:
kristinaa_a_317 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van lv80 uit Deventer

lv80

33 Jaar

Deventer

Overijssel

lv80 uit Deventer zoekt een man van 29 tot 39 jaar met een lengte van 185 tot 195 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met lv80.

Lichaamsbouw: SlankHaarkleur: Blond
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Spontaan
Roken: SomsMuzieksmaak: Onafhankelijke artiesten, Jazz, Gevarieerd, Dance/DJ, Lounge
Film genre: --Interesses: Winkelen, Lezen, Sporten, Reizen, Huisinrichting
Vrije tijd: Sporten: Fietsen, Skiën/Snowboarden, ...

Profieltekst:
Helaas heeft lv80 uit Deventer nog geen profieltekst. Door je in te schrijven op de datingsite kan je meer te weten komen over lv80

Profielfoto van maatje79 uit Deventer

maatje79

34 Jaar

Deventer

Overijssel

maatje79 uit Deventer zoekt een man van 32 tot 40 jaar met een lengte van 175 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met maatje79.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Bruin
Kinderen: Ja, 2Persoonlijkheid: Humorvol
Roken: --Muzieksmaak: Pop/rock, Gevarieerd, Dance/DJ, Lounge, Disco
Film genre: DramaInteresses: Winkelen, Doe-het-zelven, Dansen, Koken, Lezen, Tv-kijken, Kaarten, Gezelschapsspellen, Kunst
Vrije tijd: Restaurant, Theater, Cafés/bars, Bioscoop, Avondje met vriendenSporten: Zwemmen

Profieltekst:
Tja... ook ik moet er dan toch maar aan geloven.... Dacht even rond te snuffelen hier, maar werd te nieuwsgierig... dus hier ben ik! Jonge hardwerkende vrouw, mama van 2 kids. Na een best wel heftige relatie wanhopig op zoek geweest naar een nieuwe man in mijn leven. Liep mezelf echter een beetje voorbij. Nu zo langzamerhand alles weer op de rit begint te komen, merk ik dat ik het wel prima vind zo alleen, maar toch..... het blijft kriebelen: de behoefte aan een mannelijk persoon om me heen met daarbij de wederzijdse interresses, aandacht voor elkaar samen (spontane) dingen ondernemen, ervaringen delen, urenlang kletsten en tegelijkertijd kunnen genieten van elkaars aanwezigheid in stilte en natuurlijk een lichaam om me heen.... Naast hardwerkende vrouw en mama ben ik echt iemand die de kat uit de boom kijkt, erg op haar hoede is in het begin, maar ook spontaan en energiek en ik hou erg veel van een dolletje op zijn tijd, gezellig borrelen, lekker eten, cultuur snuiven en genieten van de kleine dingen om me heen. Het genieten staat hierbij echt voorop!!! Maak me aan t lachen en reageer niet met een standaardtekst, dan krijg je gegarandeerd een berichtje terug!

Profielfoto van marjo_a_358 uit Deventer

marjo_a_358

27 Jaar

Deventer

Overijssel

marjo_a_358 uit Deventer zoekt een man van 30 tot 45 jaar met een lengte van 180 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met marjo_a_358.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Blond
Kinderen: --Persoonlijkheid: --
Roken: --Muzieksmaak: Jazz, Pop/rock, Lounge
Film genre: Avontuur, Documentaire, Komedie, HistorischInteresses: Theater, Winkelen, Sporten, Kunst, Wijnproeven
Vrije tijd: Sporten: Joggen, Fitness

Profieltekst:
Marjo_a_358 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van blh_06 uit Deventer

blh_06

33 Jaar

Deventer

Overijssel

blh_06 uit Deventer zoekt een man van 28 tot 35 jaar met een lengte van 181 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met blh_06.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Bruin
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: --Muzieksmaak: Pop/rock, Rap, R&B, Hip-hop, Dance/DJ
Film genre: --Interesses: Winkelen, Musea/tentoonstellingen, Muziek, Tv-kijken, Sporten, Internetten, Huisinrichting, Gezelschapsspellen, Natuur
Vrije tijd: Sporten: Fietsen, Skiën/Snowboarden, ...

Profieltekst:
blh_06 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van estherow uit Deventer

estherow

28 Jaar

Deventer

Overijssel

estherow uit Deventer zoekt een man van 28 tot 35 jaar met een lengte van 180 tot 200 cm. Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met estherow.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Bruin
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Avontuurlijk
Roken: SomsMuzieksmaak: Pop/rock, R&B, Dance/DJ, Rock
Film genre: Actie, Avontuur, Komedie, RomantischeInteresses: Winkelen, Muziek, Koken, Reizen, Activiteiten voor liefdadigheidsinstelling
Vrije tijd: Restaurant, Cafés/bars, Bioscoop, Avondje met vrienden, Sportief evenementSporten: Joggen

Profieltekst:
Hoi, ik ben opzoek naar een leuke en gezellige date. Wil jij mij ontmoeten en heb jij iets leuks in gedachten dan laat ik me graag verassen!!!

Profielfoto van madeliefje uit Deventer

madeliefje

31 Jaar

Deventer

Overijssel

madeliefje uit Deventer zoekt een man van 29 tot 35 jaar Ben jij die man uit Overijssel waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met madeliefje.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Blond
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Vrolijk
Roken: RegelmatigMuzieksmaak: --
Film genre: --Interesses: Muziek, Tv-kijken, Anders
Vrije tijd: Restaurant, Familie, Bioscoop, Avondje met vriendenSporten: Voetbal

Profieltekst:
madeliefje heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Provincies

Steden