Vrouwen uit Barneveld op zoek naar een man

Op diverse datingsites staan vrouwen ingeschreven die op zoek zijn naar een man. Wij zoeken op deze datingsites naar profielen van vrouwen. Enkele van de profielen van vrouwen uit Barneveld die we hebben gevonden, laten we je hierbij zien.

Daten met een vrouw uit Barneveld

We hopen dat er iemand tussen staat die jou aanspreekt, mocht dit niet zo zijn, kan je op de diverse datingsites natuurlijk ook altijd nog op zoek naar andere singles uit Barneveld. We wensen je veel dateplezier!

Datingsite tips voor Barneveld

Lexa.nl, Op dit moment de grootste van Nederland
Pepper, De nieuwste datingsite van Nederland die je moet beleven.
Parship, De kwaliteitsdatingsite voor hoger opgeleide singles.
Be2, Daten met een uitstekende persoonlijkheidstest.
Profielfoto van drukkiez24 uit Winterswijk

drukkiez24

24 Jaar

Winterswijk

Gelderland

drukkiez24 uit Winterswijk zoekt een man van 25 tot 32 jaar met een lengte van 162 tot 190 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met drukkiez24.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Bruin
Kinderen: NeePersoonlijkheid: Anders
Roken: Nee, anti-rokenMuzieksmaak: Rap, R&B, Hip-hop, Dance/DJ, Lounge, Disco
Film genre: Actie, Horror, Drama, Komedie, Musical, Romantische, PolitieInteresses: Winkelen, Muziek, Koken, Tv-kijken, Sporten, Dieren, Huisinrichting, Uit eten, Vrienden ontmoeten
Vrije tijd: Sporten: Zwemmen, Tennis, Paardrijden

Profieltekst:
drukkiez24 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van MalikaP uit Barneveld

MalikaP

33 Jaar

Barneveld

Gelderland

MalikaP uit Barneveld zoekt een man van 33 tot 43 jaar met een lengte van 170 tot 200 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met MalikaP.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Bruin
Kinderen: JaPersoonlijkheid: Betrouwbaar
Roken: Nee (roken is acceptabel)Muzieksmaak: Pop/rock, Gevarieerd
Film genre: Drama, Komedie, Musical, Romantische, Tekenfilm, AnimatieInteresses: Theater, Winkelen, Doe-het-zelven, Dansen, Muziek, Koken, Lezen, Tv-kijken, Computers/Internetten, Huisinrichting, Kaarten, Gezelschapsspellen, Uitgaan, Uit eten, Bioscoop, Vrienden ontmoeten, Wijnproeven
Vrije tijd: Sporten: --

Profieltekst:
Ik ben ambitieus, liefdevol en vooral dol op mijn meisjes van 3 maanden en 11 jaar. Ik ben opzoek naar een serieuze relatie met iemand waar ik mee kan lachen en huilen, mee kan stappen, maar ook op de bank kan hangen, een goed gesprek mee kan voeren, maar ook slap mee kan ouwehoeren, gezellig samen koken of uit eten, een goed wijntje of een lekkere kop koffie. Mijn kleine meisjes zullen altijd op 1 staan, wil jij op een goede 2 staan? Stuur dan een berichtje en wie weet...

Profielfoto van missbounty84 uit Barneveld

missbounty84

28 Jaar

Barneveld

Gelderland

missbounty84 uit Barneveld zoekt een man van 27 tot 32 jaar met een lengte van 180 tot 200 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met missbounty84.

Lichaamsbouw: SlankHaarkleur: Zwart
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Vrolijk
Roken: RegelmatigMuzieksmaak: Elektronisch/techno, Sound tracks, Pop/rock, R&B, Soul, Dance/DJ
Film genre: Actie, Avontuur, Oorlog, Drama, Komedie, Fantasie, Animatie, PolInteresses:
Vrije tijd: Familie, Avondje met vriendenSporten: Dansen, Vechtsporten, ...

Profieltekst:
Helaas heeft missbounty84 uit Barneveld nog geen profieltekst. Door je in te schrijven op de datingsite kan je meer te weten komen over missbounty84

Profielfoto van SanneP uit Barneveld

SanneP

25 Jaar

Barneveld

Gelderland

SanneP uit Barneveld zoekt een man van 27 tot 36 jaar Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met SanneP.

Lichaamsbouw: VolslankHaarkleur: Blond
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Spontaan
Roken: SomsMuzieksmaak: Pop/rock
Film genre: Actie, Drama, Komedie, RomantischeInteresses: Muziek, Koken, Lezen, Tv-kijken, Uitgaan, Uit eten, Vrienden ontmoeten
Vrije tijd: Sporten: Zwemmen, Tennis

Profieltekst:
Als afgestudeerd maatschappelijk werker ben ik nu hard op zoek naar een leuke baan! In de tussentijd vermaak ik me prima bij mijn twee baantjes als tussenoplossing. Ik tennis, sinds een jaar, twee keer in de week inclusief de daarbij horende borrels ;-) Ik ga graag met vrienden op stap, weekendjes weg, kroegje, terrasje of lekker koken en lang tafelen! Ik hou echt van gezelligheid maar vind het ook heerlijk om een avond op de bank te hangen en 5 afleveringen van een serie te kijken! Verder ben ik spontaan, sociaal, eigenwijs, grappig ;-), zorgzaam en soms een beetje onhandig!

Profielfoto van linn026 uit Renkum

linn026

31 Jaar

Renkum

Gelderland

linn026 uit Renkum zoekt een man van 30 tot 40 jaar met een lengte minimum 185 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met linn026.

Lichaamsbouw: VolslankHaarkleur: Bruin
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: RegelmatigMuzieksmaak: Pop/rock, R&B, Gevarieerd, Dance/DJ, Reggae, Rock
Film genre: Actie, Avontuur, Documentaire, Drama, Komedie, Erotiek, HistorisInteresses: Muziek, Reizen, Internetten, Zingen/instrument bespelen
Vrije tijd: Restaurant, Familie, Cafés/bars, Bioscoop, Avondje met vriendenSporten: Anders

Profieltekst:
Na een lange uitzichtloze relatie ben ik op zoek naar mijn prins. Vind jij dat liefde, genegenheid, respect, geborgenheid, vertrouwen, gezelligheid, romantiek en humor het recept is voor een relatie dan liggen we op één lijn. Naast mijn relatie en werk steek ik ook een hoop tijd in mijn vereniging. Een vriendengroep die samen muziek maakt. Ik ben geen standaard vrouw, heb mijn eigen identiteit. Ik ben lief, sociaal, zorgzaam, vrolijk, zelfstandig, heb humor, communicatief en sensitief. Kortom bijna de perfecte vrouw.

Profielfoto van ellen_b_117 uit Dinxperlo

ellen_b_117

35 Jaar

Dinxperlo

Gelderland

ellen_b_117 uit Dinxperlo zoekt een man van 30 tot 45 jaar met een lengte van 175 tot 199 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met ellen_b_117.

Lichaamsbouw: SlankHaarkleur: Bruin
Kinderen: Ja, 2Persoonlijkheid: Spontaan
Roken: RegelmatigMuzieksmaak: Gevarieerd
Film genre: Actie, Drama, Komedie, Romantische, TekenfilmInteresses: Winkelen, Doe-het-zelven, Tuinieren, Muziek, Koken, Tv-kijken, Schilderen/Tekenen
Vrije tijd: Familie, Avondje met vrienden, AndersSporten: Anders

Profieltekst:
ellen_b_117 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Profielfoto van Natalya_m uit Barneveld

Natalya_m

36 Jaar

Barneveld

Gelderland

Natalya_m uit Barneveld zoekt een man van 30 tot 45 jaar met een lengte van 180 tot 189 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met Natalya_m.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Blond
Kinderen: Ja, 2Persoonlijkheid: Sociaal
Roken: --Muzieksmaak: --
Film genre: --Interesses: --
Vrije tijd: --Sporten: --

Profieltekst:
Ik ben een mooi en rustige vrouw met open hart . Ik hou van respect en geef die ook aan andere . Mijn kinderen belangrijke in mijn leven ik hou van hun hel viel.

Profielfoto van goudvis7 uit Barneveld

goudvis7

31 Jaar

Barneveld

Gelderland

goudvis7 uit Barneveld zoekt een man van 24 tot 30 jaar met een lengte van 170 tot 200 cm. Ben jij die man uit Gelderland waar ze naar zoekt? Schrijf je dan snel in en kom in contact met goudvis7.

Lichaamsbouw: NormaalHaarkleur: Kastanjebruin
Kinderen: GeenPersoonlijkheid: Sociaal
Roken: Probeer te stoppenMuzieksmaak: Techno/Electro, Jazz, Pop/rock, Soul, Dance/DJ, Lounge
Film genre: Actie, Avontuur, Komedie, RomantischeInteresses: Winkelen, Doe-het-zelven, Tuinieren, Musea/tentoonstellingen, Koken, Sporten, Reizen, Videospelletjes, Huisinrichting, Gezelschapsspellen
Vrije tijd: Restaurant, Avondje met vriendenSporten: Zwemmen, Skiën/Snowboarden, ...

Profieltekst:
goudvis7 heeft nog geen persoonlijke omschrijving gemaakt.

Provincies

Steden